Moeders' Mooiste

Rundvlees met respect voor Moeder Natuur

Bijna uitverkocht...

Grasgevoerd rundvlees
van onze kleine familiekudde

Wij verkopen het rundvlees van onze oergezonde dubbeldoelkoeien in samengestelde pakketten die alle delen van het dier ten volste benutten. Zo kunnen wij al onze klanten een mooie mix aanbieden van 'alledaagse' en luxe vleesproducten (van gehakt tot biefstuk), komen we tot een schappelijke totaalprijs voor boer én burger en strijden we
samen tegen voedselverspilling.

Wij bezorgen persoonlijk binnen de Achterhoek!
(Groepsbestelling buiten de regio? Informeer naar de mogelijkheden via 
info@leefhebberie.nl)

Waarom Moeders' Mooiste?

Goed voor de mens

De voedingswaarde van ons rundvlees reflecteert de biodiverse natuurlijke leefomgeving waar onze dieren bijna jaarrond in grazen: het is een voedzame bron van hoogwaardige eiwitten, essentiële vetzuren en anti-oxidanten. Gezond voedsel voor hen betekent gezond voedsel voor jou.

Goed voor het dier

Wij houden robuuste dubbeldoelkoeien van het oergezonde Fries-Hollands ras in een kleinschalige familiekudde. Tussen de houtsingels op onze 2,7 bunder kruidenrijk grasland, groeien onze vleesossen al spelend, zogend en grazend op onder de toegewijde zorg van een (pleeg)moederkoe.

Goed voor de aarde

Natuurlijk graslandbeheer, zonder inmenging van kunstmest, bestrijdingsmiddelen of preventieve antibiotica. Met een beetje hulp van regeneratief begrazingsmanagement, legt onze grondgebonden kudde koolstof vast en ondersteunt ze het leven in en op onze bodem. 

Leefhebbers aan het woord...

"We zijn zo blij met het heerlijke vlees. En, we worden er creatief van want sommige dingen hebben we anders nooit in huis! Als jullie ooit besluiten kippen te verkopen, zijn wij er bij!"

Marlies

“Wij zijn fan! Bij het rullen van het gehakt komt veel minder vocht vrij in vergelijking met supermarktvlees. Plus: er is een wereld voor ons open gegaan... We aten hiervoor nooit stoofvlees, maar de laatste tijd zijn stoofpotjes uitgegroeid tot een ware gezinsfavoriet!"

Anne

"We hebben inmiddels gesmuld van de eerste stukken vlees. Het brengt bij mij een ouderwets gevoel naar boven. Zo smaakte het vlees vroeger ook toen we bij mijn ouders een eigen gemeste os hadden. Heel erg lekker."

Charles
Direct van de boer, vanuit het gemak van jouw huis

Je bent welkom om jouw online bestelling af te halen op onze boerderij in de prachtige buurtschap Barlo, maar wij kunnen pakketten besteld vanuit de Achterhoek ook aan huis bezorgen. Wij doen dit persoonlijk op vaste bezorgdata, zodat je bestelling gegarandeerd voedselveilig gekoeld aankomt.

Geen tijd om de boer op te gaan?
Meld je aan voor één van onze regionale bezorgdagen in de check-out!

(bezorgkosten: 6,95)